הנחת אבן פינה לפארק העסקים החדש, צילום עיריית רחובות
הנחת אבן פינה לפארק העסקים החדש, צילום עיריית רחובות

שיתוף פעולה בין המועצה האזורית ברנר לעיריית רחובות: פארק עסקים חדש

ראש המועצה האזורית ברנר, דורון שידלוב, אמר: "אגרופארק ברנר הוא פרויקט דגל של המועצה, חזון שמתגשם ויהיה שילוב בין מסורת, חקלאות ענפה והצורך לצעוד קדימה אל תעשיות עתירות ידע"

פורסם בתאריך: 18.7.25 08:48

שיתוף פעולה בין המועצה האזורית ברנר לרחובות בהקמת פארק עסקים חדש: השבוע הונחה אבן פינה להקמת אגרופארק ברנר, פרויקט אזורי בכניסה לגבעת ברנר.

האגרופארק יכלול בין היתר, מתחם חדשנות, ריאות ירוקות, שטחי תעשייה, לוגיסטיקה ואחסנה שיותאמו לצורכי חקלאות מתקדמת.

ראש המועצה ברנר, דורון שידלוב, אמר: "אגרופארק ברנר הוא פרויקט דגל של המועצה, חזון שמתגשם. בפארק יהיה שילוב בין מסורת, חקלאות ענפה לבין הצורך לצעוד קדימה אל תעשיות עתירות ידע. אנחנו בונים כאן עתיד כלכלי למועצה שייטיב עם התושבים והאזור כולו".

 

ראש עיריית רחובות, מתן דיל: ״אגרופארק ברנר הוא תוצאה של שותפות אזורית אמיצה שמביטה קדימה. זהו פרויקט חשוב שיחזק את הכלכלה האזורית ויביא תועלת ישירה גם לעיר רחובות, דרך יצירת מקומות תעסוקה, הגדלת הכנסות העירייה וצמיחה כלכלית. שיתופי פעולה מסוג זה מאפשרים לנו להמשיך ולבנות עתיד כלכלי יציב עבור תושבות ותושבי העיר ולהעניק להם שירות טוב יותר".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"ערים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר