מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)
מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)

גורמה על הבר

מסעדת אברטו בניצוחו של השף אסף שטרן התחדשה ב"ליר קוקטייל בר", בר קוקטיילים שיעשה לכם נעים בבטן גם בצד הקולינארי, ובמחירים נוחים

פורסם בתאריך: 30.10.17 09:07

אברטו, מסעדת השף הממוקמת בגדרה, ממשיכה להתחדש ולהציע בילוי ייחודי לאזור השפלה. המסעדה הינה חלק מפרויקט שאפתני של איש העסקים והתיירות צחי צוק, שאסף סביבו צוות מנצח בדרך להקמת מלון ספא בוטיק במקום. בינתיים, עד שהמלון יחל לפעול, המסעדה כבר הפכה לשם דבר בקרב אוהבי הגורמה שמגיעים אליה מכל רחבי הארץ. כעת, גם לקהל הצעיר יותר ניתן מענה – בדמות בר קוקטיילים בשם "ליר קוקטייל בר", מעין אחות קטנה של המסעדה שמציעה מנות מעולות במחירים נוחים.

הבר ניצב בצדה השני של המסעדה, באותו המבנה, אלא שהאווירה בו צעירה ותוססת הרבה יותר – כיאה לבר – ומזכירה מקומות בילוי איכותיים באירופה. על התפריט אחראי כמובן שף המסעדה, אסף שטרן, שנחשב לבן טיפוחיו של השף מאיר אדוני. כך יוצא שהלקוחות ב"ליר" מרוויחים משני העולמות: מצד אחד הם זוכים ליהנות ממנות ברמה גבוהה מאוד על הבר, ומצד שני הם לא חייבים לסיים את הערב עם הוצאה של מאות שקלים.

 

מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)

שמח על הבר בליר (צילום: גל זהבי)

 

מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)

צילום: גל זהבי

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

אז מה בתפריט? מעבר למגוון אדיר של קוקטיילים ושל יינות תוצרת הארץ ויינות מיובאים, השף שטרן דאג שגם לא תצאו רעבים. בין המנות ניתן למצוא פרנה – קונפי שום, עגבניות ובלסמי, חמאת אנשובי (23 שקלים); קיסר – כרובית מטוגנת, בצל ירוק, עלי חסה, בצל סגול, רוטב קיסר וקרוטונים (45 שקלים); קפרזה – עגבניות ערבה, מוצרלה באפלו, בצל גריל ובלסמיקו (47 שקלים); סלט עוף – אבוקדו, משמש, רוטב מנגו ופסיפלורה, איולי יוזו, פקאן קלוי (49 שקלים); סשימי של שוק – סשימי דג ים, סלט שוק עם צנונית, עגבניות, מלפפון, אורגולה, יוגורט מצומצם, אורגנו, קולי פטרו (54 שקלים); פיש אנד צ'יפס – דג ים בטמפורה, צ'יפס של פולנטה, איולי רמולד (63 שקלים); קלאב סנדוויץ' – לחם קסטן, איולי קארי, ביצה, חזה עוף, פנצ'טה, בקר, עגבנייה, חסה, סלט מלפפון (69 שקלים); אברטו בורגר – המבורגר נתח קצבים, לחמניות בריוש, חסה אייסברג, איולי ברביקיו, צ'דר, ביצת עין, פנצ'טה, חזה בקר (79 שקלים).

מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)

צילום: גל זהבי

 

מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)

צילום: גל זהבי

 

השף אסף שטרן מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)

השף אסף שטרן (צילום: גל זהבי)

 

כפי שמצופה מבר שיושב במסעדת שף, כל אחת מהמנות מוקפדת, נראית מצוין, עשויה מחומרי הגלם הטריים ביותר והכי חשוב – טעימה להפליא.

לטעמים המעולים, למוזיקה המשובחת ולאווירה הקצבית מוסיף גם הנוף שסובב את המסעדה ואת הבר – שמוקפים בגן ירוק ובחצר מזמינה. מסביב למבנה כולו רצפת אבן בהירה ומסוגננת וערוגות עשבי תיבול רחבות. תקרת המסעדה והבר שזורה בעשרות רבות של גופי תאורה מזכוכית, ובמרכז החלל חלון גדול אשר חושף את הקהל ליצירות הקולינאריות הנעשות במטבח.

המלצה שלנו: את הדייט הקרוב שלכם תקבעו ב"ליר".

מסעדת אברטו, בר "ליר" רחוב שכביץ 5, גדרה. טלפון: 086680066

השף אסף שטרן מסעדת אברטו (צילום: גל זהבי)

השף אסף שטרן (צילום: גל זהבי)

 

אסף שטרן ולירום פרץ (צילום: גל זהבי)

אסף שטרן ולירום פרץ (צילום: גל זהבי)

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"ערים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר