מסעדת פסטינה ברחובות חוגגת שנה ולרגל המאורע משיקים במקום תפריט ספיישלים שמחבר בין החך הישראלי לארץ המגף, שיוגש במהלך החודשים יולי-אוגוסט.
מי שעומדים מאחורי פסטינה הם עמית בן משה, איתי אפשטיין ורם פוקסמן, שהביאו את הבשורה מבאר שבע, עיר הולדתם. לדבריהם, הם חלמו לפתוח מקום קטן וביתי שמייצר את הפסטות והרטבים במקום.
"לכבוד חגיגות השנה הראשונה הכנסנו ספיישלים ששקדנו עליהם זמן רב, אחרי שלמדנו להכיר את החך של קהל לקוחותינו המורכב מזוגות, משפחות ועובדי המשרדים באזור פארק המדע", הם אומרים.
אז מה זה אומר בפועל? להלן התוצאה:
רביולי ים תיכוני: רביולי בעבודת יד במילוי גבינת עיזים ברוטב על בסיס אוליו אוליו, צנוברים, בצל לבן מקורמל, בצל ירוק, עגבניות פסטינה, זיתיי קלמטה ושמן זית מעולה (47 שקלים); רביולי קונפי חציל וגבינת עיזים, ברוטב חמאת אורגנו טרי,שמנת ופרמז'ן (49 שקלים); וניוקי קרם ארטישוק – ניוקי תפוח אדמה בעבודת יד, רוטב שמנת, עגבניות מיובשות, פרמז'ן, שמנת ופטרוזיליה ( 47 שקלים).
פסטינה, רחוב חיים פקריס 3, פארק המדע רחובות
תגובות