בעלי קפה גרג: יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, פתחו בימים אלו רשת חדשה תחת השם: קיטשן ביי גרג – מסעדת ביסטרו בשרית וכשרה. ההשקעה בפתיחת הרשת החדשה נאמדת בכתשעה וחצי מיליוני שקלים, לרבות סניף במתחם G יבנה על שטח של כ 200 מ"ר, בהשקעה של כשני מיליון שקלים.
יאיר מלכה, מבעלי הרשת: "לאחר שפתחנו לפני מספר חודשים מסעדת שף ראשונה בעיר חיפה ולאור הצלחתה, הוחלט לפתוח סניפים נוספים כאשר גולת הכותרת הינו פתיחת סניף במתחם שרונה בתל אביב. הרשת מתכוונת לפתוח עד סוף שנת 2017 עוד ארבעה סניפים של קיטשן ביי גרג. תחום הקולינריה ותרבות הישיבה במסעדות שף צובר תאוצה בשנים האחרונות, וגרג קיטשן בא לתת מענה לציבור הלקוחות המחפש חוויה ייחודית תוך שילוב חומרי גלם איכותיים ובריאים, אווירה ומחירים נוחים. הקונספט החדשני משלב את המודרניזציה שבעולם מסעדות השף בסגנון אקלקטי, תוך שילוב חומרים חמים המשדרים רוגע ורוך לאווירה ותחושה ביתית".
תפריט גרג קיטשן כולל מנות בשריות מגוונות במנות ראשונות, מנות ביניים ומנות עיקריות.
מחירים לדוגמה: קרפצ'יו פילה בקר מתובל בשמן זית, לימון, עשבי תיבול טריים וצנוניות, מוגש עם צנימים 42 שקל; אנטיפסטי ירקות העונה קלויים בתנור אבן 34 שקל; פטה כבדי עוף ריבת בצל, אגס ביין אדום מוגש עם טוסטונים 39 שקל; פסטייה עוף – רולים מטוגנים וממולאים בחזה עוף, אריסה ועשבי תיבול עם גלדי בצל צלוי 42 שקל; סלט פרגיות ופטריות – ירקות שוק ופרגיות ופטריות מוקפצות עם צ'ילי מתוק לימוני 52 שקל; נתח אנטריקוט מיושן 300 גרם מוגש לצד ירקות קלויים, קרם תפוחי אדמה קטיפתי ורוטב צי'מיצורי 135 שקל; אסדו – נתח בשר צלעות בבישול ארוך, מוגש עם שעועית ירוקה, גזר, ארטישוק ברוטב ציר בקר מתקתק מוגש עם קרם תפוחי אדמה 92 שקל; פרופיטרול פחזניות ממולאות בגלידת וניל בליווי רוטב שוקולד חם 36 שקל; שחיתות שוקולד – מוס שוקולד, שטרוייזל קקאו ודפי שוקלד 34 שקל; סורבה ממלכתי – קרם בוואריה וניל, פירות טריים, רוטב תות, נשיקות מרנג פריך וסורבה מנגו 36 שקל.
תגובות