ד"ר אבי צרפתי, הווטרינר העירוני של רחובות, פרסם הבוקר (חמישי) הנחיות לעסקים בעיר העוסקים בנושא ההסעדה, במאמץ למנוע הידבקות בנגיף הקורונה.
ד"ר צרפתי: "בתי העסק בתחום ההסעדה והמזון מחויבים לשלומם של התושבים המבקרים בשטחם. אנו קוראים לכל בעלי העסקים בעיר להקפיד הקפדה יתירה בכל הקשור לניקיון, היגיינה ומניעת הדבקה".
המסמך, שהופץ לאטליזים, מסעדות וכל בית עסק העוסק במזון, כולל את ההנחיות הבאות:
יש להקפיד על רמת היגיינה גבוהה ביותר, ניקוי שולחנות, ויטרינות ומשטחים אחרים בתדירות גבוהה וחיטוי עם תרסיס על בסיס אלכוהול 70%.
כל המוצרים הנמכרים שאינם ארוזים ימצאו מאחורי מגן עיטוש – ויטרינה או וילון ניילון.
צוות עובדי המטבח וההגשה – הקפדה על היגיינה אישית גבוהה הכוללת שטיפת ידיים יסודית במים חמים וסבון מיד עם הכניסה למשמרת, בחזרה מהשירותים, הפסקה, ומגע עם ציוד מלוכלך. יש להקפיד לשטוף ידיים בתדירות גבוהה ככל האפשר.
עובדי מטבח והגשה חולים או כאלה הנדרשים לשהות בבידוד על פי הנחיות משרד הבריאות – אסור להגיע לעבודה עד החלמה מלאה או סיום תקופת הבידוד.
הדחה של כלי הגשה (צלחות וסכו"ם) למשך 2 דקות לפחות בטמפרטורה של 70 מעלות צלזיוס לפחות. הברקה רק עם נייר חד פעמי.
רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החשובות ברחובות?
הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של "ערים"
הורידו את אפליקציית "ערים רחובות" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "ערים רחובות" באייפון
תגובות