רשת כללית רפואה משלימה מרחיבה את פעילותה ופותחת שלוחה חדשה, במרפאת כללית אחוזת הנשיא – רחובות.
הטיפולים שיינתנו בשלוחה בשלב זה הם טיפולי דיקור ובהמשך צפויים להיפתח תחומי טיפול נוספים. שעות הפעילות הן ימי ראשון בין השעות 14:00-19:30 . השלוחה של כללית רפואה משלימה רחובות, תנוהל ע"י המנהל הרפואי ד"ר ערן מולה וגב' מורן אמיתי ממרפאת כללית רפואה משלימה רחובות.
דיקור סיני הוא טיפול עתיק אך פופולרי מאוד גם בימינו שיכול לסייע בטיפול במגוון כאבים כרוניים ואקוטיים – בגב, בצוואר, במפרקים וכאבים נוספים. המטפלים בדיקור מציעים טיפול מותאם אישי בראייה הוליסטית כדרך נוספת לטפל במגוון מצבים בריאותיים – מבעיות שינה, דרך בעיות עיכול, התמודדות עם חרדות וסטרס ועד לבעיות פוריות ועוד. כל הטיפולים בכללית רפואה משלימה מתחילים בפגישה עם רופא MD שמתאים את תוכנית הטיפולים באופן אישי לכל מטופל ומטופלת, ההתאמה שלו מתבססת על הניסיון הקליני הרב יחד עם המחקרים בתחום שהצטברו עם השנים.
כל סדרת טיפולים בכללית רפואה משלימה מתחילה בפגישה עם רופא MD שמתאים את תוכנית הטיפולים באופן אישי לכל מטופל ומטופלת, ההתאמה שלו מתבססת על הניסיון הקליני הרב יחד עם המחקרים בתחום שהצטברו עם השנים.
דר' מוטי לוי, הרופא הראשי של כללית רפואה משלימה: "אנו, בכללית רפואה משלימה, שמחים להעמיק את שיתוף הפעולה עם מרפאות הכללית ולפתוח שלוחות נוספות ברחבי הארץ, שייתנו מענה לביקוש ההולך וגובר לטיפולי הרפואה המשלימה. השלוחה החדשה מרפאת רחובות תאפשר לקהל המטופלים לקבל סיוע במגוון רחב של בעיות רפואיות כמה שיותר קרוב לבית".
ימי פעילות ותחומי טיפול:
דיקור סיני ימי ראשון בין השעות 14:00-19:30
מתעניינים בטיפול אצלנו בכללית רפואה משלימה ורוצים לדעת עוד?
לקביעת פגישת ייעוץ ולקבלת מידע נוסף, חייגו לטלפון במרפאה שלנו: 08-9357140
או למוקד כללית רפואה משלימה: 2829*
מידע נוסף מחכה לכם גם באתר שלנו >>>





תגובות