רוכב אופנוע נהרג בתאונה ברחובות, צילום זק"א
רוכב אופנוע נהרג בתאונה ברחובות, צילום זק"א

"האופנוע היה מרוסק": בן 30 נהרג בתאונה ברחובות

רוכב אופנוע נהרג מפגיעת רכב ברחובות: "הפציעה שלו הייתה קשה ונאלצנו לצערנו לקבוע את מותו במקום"

פורסם בתאריך: 25.3.26 10:11

תאונה קטלנית: רוכב אופנוע כבן 30 נהרג אתמול בערב (שלישי) לאחר שנפגע מרכב ברחובות. מדוברות מד"א נמסר כי בשעה 21:01 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על רוכב אופנוע שנפגע מרכב בדרך אצ"ל ברחובות. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה דיווחו על גבר בן 26 עם חבלה רב מערכתית, ללא סימני חיים ונאלצו למרבה הצער לקבוע את מותו.

 

פראמדיק מד"א שלום בן דוד, וחובש רפואת חירום במד"א יצחק לינדפלד, סיפרו: "האופנוע היה מרוסק במרכז הכביש ובסמוך שכב הרוכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם חבלה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות, הפציעה שלו הייתה קשה ונאלצנו לצערנו לקבוע את מותו במקום".

מזק"א נמסר כי במוקד זק"א 1220 התקבל דיווח על תאונת דרכים קטלנית בדרך אצ"ל ברחובות, בה נפגע רוכב אופנוע כבן 30 מרכב. מתנדבי זק"א מרחב שפלה – צוות רחובות הוזעקו למקום ופעלו בזירה בטיפול בכבוד המת ובאיסוף הממצאים.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"ערים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר