עיריית רחובות עדכנה כי אתמול בבוקר (שני) נרשמו עומסי תנועה חריגים בציר הרצל ובצמתים הסמוכים, שגרמו לעיכובים משמעותיים. בעירייה ציינו בפנייה לתושבים: "אנו מודעים לאי הנוחות שנגרמה, ובמיוחד בתקופה רגישה בה יש חשיבות רבה ליכולת לנוע בבטחה ובמהירות".
עוד ציינו בעירייה כי "מבדיקה שבוצעה, עלה כי במהלך עבודות לילה שביצעה חברת נתיבי איילון לפרויקט מטרונית הקו הכחול, נפגעה בשוגג מערכת התקשורת של הרמזורים באזור. כתוצאה מכך נפגעה פעילות הרמזורים התקינה, לרבות תיאום הגלים הירוקים, דבר שגרם לעומסים כבדים בציר המרכזי".
עוד נמסר: "עם זיהוי התקלה, הנחתה העירייה את חברת נתיבי איילון לפעול באופן מיידי לצמצום הפגיעה בתנועה. החל ממחר (היום, שלישי), ועד לתיקון מלא של התקלה, יוצבו מכווני תנועה בצמתים המרכזיים: הרצל-איזנברג, הרצל-גורדון, הרצל-הנשיא הראשון והרצל-מכון ויצמן, במטרה להקל על העומסים ולהשיב את הזרימה התקינה ככל הניתן. במקביל, התקלה נמצאת בטיפול שצפוי להמשך מספר ימים. אנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה ומבקשים מהציבור לגלות סבלנות ולהיעזר בדרכים חלופיות ככל הניתן בימים הקרובים".





תגובות