הדמיית הקו הכחול ברחובות, עדי בואנו ארקאפקט
הדמיית הקו הכחול ברחובות, עדי בואנו ארקאפקט

כדי להקל על עומסי התנועה במרכז העיר: שינויים משמעותיים במספר רחובות

העומסים נובעים מעבודות הקו הכחול במרכז העיר, השינויים יתבצעו ברחובות הרצל, טלר, יעקב ולוין אפשטיין. מומלץ להתעדכן

פורסם בתאריך: 18.11.25 11:04

בקרוב: שינויים בהסדרי התנועה ברחובות הרצל, טלר, יעקב, סוקולוב ולוין אפשטיין. עיריית רחובות פועלת לשיפור זרימת הנסיעה ולהפחתת עומסי התנועה בעיר, שנגרמים כתוצאה מעבודת מטרונית הקו הכחול. במטרה לוודא שהעבודות יתבצעו בצורה הנעימה, הקלה והמיטיבה ביותר עבור התושבות והתושבים, בוחנת העירייה את האפשרויות לצמצום ההפרעות והקשיים בדרך. כתוצאה מכך, בחודש הקרוב יתבצעו שינויים משמעותיים בהסדרי התנועה ברחובות מרכזיים בעיר – הרצל, יעקב, טלר ולוין אפשטיין.

עיקרי השינויים:
1. רחוב לוין אפשטיין – שינוי סטריות: כיוון הנסיעה ישתנה והתנועה תתאפשר מדרום לצפון (כניסה מרחוב טלר).
2. רחוב יעקב – תתאפשר הנסיעה ישר לרחוב טלר (ממזרח למערב), ולאחר מכן, תתאפשר הפנייה ימינה לרחוב לוין אפשטיין. הפניות ימינה ושמאלה מרחוב יעקב לרחוב הרצל יישארו ללא שינוי.
3. צומת הרחובות טלר – לוין אפשטיין, לא תתאפשר הנסיעה לכיוון הקניון.
4. רחוב סוקולוב – שינוי סטריות: כיוון הנסיעה ישתנה והכניסה לרחוב תתאפשר מרחוב סמילנסקי לכיוון רחוב טלר (מצפון לדרום). לא תתאפשר כניסה לרחוב סוקולוב מרחוב טלר.
5. לבאים מהקניון, בנסיעה על רחוב טלר (ממערב למזרח) – תתאפשר הפנייה שמאלה לרחוב לוין אפשטיין.
6. בצומת הרחובות הרצל – טלר, לבאים מהקניון, תתאפשר פנייה לרחוב הרצל לכיוון צפון, דרום וישר (מזרחה), לרחוב יעקב.
7. ברחוב הרצל, לנוסעים מצפון לדרום, תתאפשר הפניה ימינה לרחוב טלר.

השינויים ייצאו לדרך, כאמור, בחודש הקרוב, והודעה על כך תצא בסמוך לביצוע.

ראש העירייה, מתן דיל: "אנחנו מודעים לקושי ולפקקים, הנגרמים כתוצאה מהעבודות על הפרויקט הלאומי להקמת מטרונית הקו הכחול, וכל העת בוחנים את עצמנו מחדש. מדי יום 'שוברים את הראש' יחד עם הצוותים המקצועיים, במטרה להפחית את העומסים, להקל על התנועה ולוודא שהעבודות מתבצעות באופן היעיל והבטוח ביותר עד לסיום הפרויקט".

חבר המועצה ומחזיק תיק התחבורה, רונן אהרוני: "אנחנו קשובים לשטח ולתגובות הנהגים, ועושים כל מאמץ לשפר את זרימת התנועה במרכז העיר, גם בזמן עבודות מורכבות כמו אלו של הקו הכחול. השינויים נבחנים בקפידה, מתוך מטרה להקל על הציבור כאן ועכשיו, מבלי לפגוע בהתקדמות הפרויקט. נמשיך לפעול בשטח ולהיות עם היד על הדופק, למען בטיחות ונוחות הנהגות והנהגים ברחובות".

תגובות

אין תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"ערים"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר